ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Practice » Dezvoltare personala » Reconfigureaza-ti mintea

Reconfigureaza-ti mintea

  Autori: Dr. Lewis Mehl-Madrona, Barbara Mainguy

Editura: FOR YOU

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

42.00 Ron

33.60 Ron

8.40 Ron (20%)


Descriere

Folosește acest ghid pentru a-ți reconstrui povestea vieții și pentru a-ți transforma destinul, relațiile și lumea!

Suntem născuți īntr-o lume a poveștilor, care ne modelează rapid și inconștient comportamentul și dezvoltarea. Cānd ne spunem povestea personală, familială și culturală, ne transformăm tiparele vieții, precum și tiparele ce ne modelează comunitatea și societatea īn care interacționăm.
Aplicānd īn domeniul terapiei narative cele mai recente descoperiri din neuroștiință despre memorie, cartografierea creierului și plasticitatea neuronală, Dr. Lewis Mehl-Madrona și Barbara Mainguy ne explică modul īn care creierul se specializează īn arta construirii de interpretări și scenarii. Autorii ne dezvăluie cum memoria funcționează prin poveste, cum creierul īși reamintește lucrurile mai degrabă īn formă narativă, nu descriptivă, și modul īn care ceea ce ne spunem singuri ne modifică fiziologia și facilitează sănătatea sau boala.
Bazāndu-se pe experiența lor de zeci de ani īn terapia narativă, autorii te īnvață cum să-ți schimbi povestea, oferindu-ți practici de cartografiere și reconfigurare a creierului ca să-ți descoperi povestitorul interior și să vezi dacă poveștile pe care ți le spui sunt funcționale sau disfuncționale, vindecătoare sau distrugătoare.
Reconfigurează-ți mintea și reconectează-te cu tine īnsuți și cu ceilalți la un nivel superior!

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Reconfigureaza-ti mintea. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna