De la recunostinta la bani

De la recunostinta la bani
-20%
Preț: 26,40 lei
33,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
ISBN: 978-606-639-244-0
Anul publicării: 2018
Pagini: 270
Categoria: Diverse

DESCRIERE

Pam Grout te învață cum să mergi nu de la idee la bani, ci de la recunoștință la bani!

Adeseori considerăm că, folosindu-ne gândirea, vom reuși cumva să ne găsim calea de ieșire din probleme. Credem că, dacă depunem suficient efort mental, vom rezolva orice situație ce ne pune în dificultate.
Însă această atitudine nu ne-a dus nicăieri...
Cartea „De la recunoștință la bani” ne învață altceva: să ne bazăm nu pe idei, ci pe recunoștință. Acest exercițiu facil și distractiv are puterea de a ne reconecta cu adevărata noastră natură. Știința a demonstrat că, atunci când privim lumea din perspectiva gratitudinii, când ne folosim atenția pentru a descoperi frumusețea și pentru a identifica minunile din lume, ne acordăm la frecvențe magice. Acest canal al bucuriei este cel mai puternic de pe planetă și singurul în stare să ne schimbe viața radical.
Recunoștința oferă un portal, un punct de intrare direct în inima câmpului de posibilități infinite, descris în altă carte semnată de Pam Grout: bestsellerul E2 (urmat de minunatul volum E3, ambele apărute la Editura For You). Când mulțumești, te plasezi pe o frecvență energetică care atrage miracolele și îți aduce bogăție. Află în ce constă abundența autentică și cum să-ți dezvolți adevăratul capital!
Există o mulțime de cărți despre recunoștință, dar niciuna nu este precum aceasta, care vine cu daruri reale: un semn, un totem, un răspuns și un cadou din lumea reală!

Traducere: DANA TARBA

Coperta: Brosata

ISBN: 978-606-639-244-0

Anul publicarii: 2018

Nr. pagini: 270

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0165 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.