ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Religie si Spiritualitate » Diverse » De la recunostinta la bani

De la recunostinta la bani

  Autori: Pam Grout

Editura: FOR YOU

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

33.00 Ron

26.40 Ron

6.60 Ron (20%)


Descriere

Pam Grout te învață cum să mergi nu de la idee la bani, ci de la recunoștință la bani!

Adeseori considerăm că, folosindu-ne gândirea, vom reuși cumva să ne găsim calea de ieșire din probleme. Credem că, dacă depunem suficient efort mental, vom rezolva orice situație ce ne pune în dificultate.
Însă această atitudine nu ne-a dus nicăieri...
Cartea „De la recunoștință la bani” ne învață altceva: să ne bazăm nu pe idei, ci pe recunoștință. Acest exercițiu facil și distractiv are puterea de a ne reconecta cu adevărata noastră natură. Știința a demonstrat că, atunci când privim lumea din perspectiva gratitudinii, când ne folosim atenția pentru a descoperi frumusețea și pentru a identifica minunile din lume, ne acordăm la frecvențe magice. Acest canal al bucuriei este cel mai puternic de pe planetă și singurul în stare să ne schimbe viața radical.
Recunoștința oferă un portal, un punct de intrare direct în inima câmpului de posibilități infinite, descris în altă carte semnată de Pam Grout: bestsellerul E2 (urmat de minunatul volum E3, ambele apărute la Editura For You). Când mulțumești, te plasezi pe o frecvență energetică care atrage miracolele și îți aduce bogăție. Află în ce constă abundența autentică și cum să-ți dezvolți adevăratul capital!
Există o mulțime de cărți despre recunoștință, dar niciuna nu este precum aceasta, care vine cu daruri reale: un semn, un totem, un răspuns și un cadou din lumea reală!
Detalii tehnice

Traducere: DANA TARBA

Coperta: Brosata

Anul aparitiei: 2018

Nr. pagini: 270

ISBN: 978-606-639-244-0

Opinii

Nu exista nici o opinie despre De la recunostinta la bani. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna