ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Reflexologia holistica

Reflexologia holistica

  Autori: Ewald Kliegel

Editura: FOR YOU

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

33.00 Ron

26.40 Ron

6.60 Ron (20%)

Produs indisponibil

Descriere

Ghid de tratamente reflexologice combinate cu terapii complementare pentru refacerea echilibrului energetic, calmarea durerii și susținerea sănătății

Extinzându-și practica reflexologică dincolo de picioare și mâini, Ewald Kliegel ilustrează modul în care se tratează rapid și cu precizie diferite disfuncții emoționale și fizice, cu o combinație integrată de reflexologie și terapii complementare. El aplică principiile fundamentale ale reflexologiei pentru întregul organism, elaborând un tratat de reflexologie complex, cuprinzător și ușor de utilizat de către oricine.
• Conține peste 30 de hărți color ale sistemelor de zone reflexe, de la cap până la degetele de la picioare, inclusiv urechi, gură, limbă și trunchi.
• Include terapii de susținere, precum folosirea uleiurilor esențiale, masajul cu baghetă de cristal și vizualizarea pentru maximizarea sănătății.
• Examinează istoricul și evoluția reflexologiei, dezvăluind rădăcinile sale orientale și occidentale, precum și progresele internaționale recente.
Detalii tehnice

Traducere: Diana Baroiu

Coperta: Necartonata

Anul aparitiei: 2019

Nr. pagini: 208

ISBN: 978-606-639-310-2

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Reflexologia holistica. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna