Respira pur si simplu
28,00 lei
35,00 lei (-20%)

Respira pur si simplu

Respira pur si simplu
-20%
Preț: 28,00 lei
35,00 lei (-20%)
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:

DESCRIERE

Redu stresul si anxietatea, creste-ti productivitatea, detoxifiaza-ti corpul, echilibreaza-ti sanatatea si gaseste calea catre o mai mare constientizare cu Respira pur si simplu, o colectie unica de tehnici de respiratie, semnata de cel mai cunoscut maestru al respiratiei: Dan Brule.

Cum ar fi daca ti-ai controla reactiile si ti-ai schimba destinul doar prin controlul respiratiei? Acum poti. In acest manual complet, renumitul Dan Brule isi impartaseste pentru prima data tehnica de stapanire a respiratiei, care a ajutat peste 100 000 de oameni din 45 de tari.
Respira pur si simplu este un ghid simplu si revolutionar ce dezvaluie secretul din spatele a ceea ce atletii de elita, campionii din arte martiale, trupele SEAL si yoghinii cunosc dintotdeauna: controlandu-ti respiratia, iti controlezi de fapt starea de bine si nivelul de performanta.
Respiratia te ajuta la gestionarea durerii acute/cronice, la diminuarea insomniei, scaderea in greutate, anularea deficitului de atentie, indepartarea anxietatii, depresiei si stresului posttraumatic. De asemenea, imbunatateste intuitia, creativitatea, starea de mindfulness, stima de sine, leadershipul si multe altele.
Imbunatateste-ti starea de sanatate, linisteste-ti mintea si realizeaza performante maxime cu ajutorul unei resurse simple si aflate literalmente chiar sub nasul tau: respiratia!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Medicina alternativa

103,70 lei
122,00 lei (-15%)
44,20 lei
52,00 lei (-15%)
Created in 0.0157 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.