500 de retete naturale pentru sanatate si frumusete

500 de retete naturale pentru sanatate si frumusete
-20%
Preț: 16,00 lei
20,00 lei (-20%)
Disponibilitate: în stoc
Editura:

DESCRIERE

De-a lungul secolelor, oamenii au stiut sa dezvolte cunoasterea, intelegerea si stapanirea calitatilor extraordinare pe care le au vegetalele. Stiinta plantelor si a utilizarii lor terapeutice este de o importanta sentiala pentru viata omului.

Astazi, datorita eficacitatii dovedite si a binefacerilor sale incontestabile pentru sanatatatea noastra, cura vegetala si tratamentele naturiste au intrat in viata noastra. Autorul a alcatuit acest ghid ca sa ne ajute sa cunoastem mai bine principiile vegetalelor si, mai ales, ca sa apelam la proprietatile preventive si curative ale acestora.

Lucrarea trece in revista un mare numar de boli si de afectiuni curente, avand indicat cel mai eficient tratament natural pentru eliminarea lor.

De asemenea, ghidul prezinta repertoarul principalelor plante folosite in fitoterapie, descriind actiunea si indicatiile lor traditionale.

500 de retete naturale pentru sanatate si frumusete, cartea de mare succes a doctorului Marc Bosquet, este prezentata pentru prima data cititorilor romani, constituind un adevarat ghid de medicina naturista.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Gastronomie si nutritie - Cele mai vândute cărți

Created in 0.0174 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.