Un roman prin Israel
26,40 lei
33,00 lei (-20%)

Un roman prin Israel

Un roman prin Israel
-20%
Preț: 26,40 lei
33,00 lei (-20%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-965-220-394-7
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 249
Format: 15X21 cm

DESCRIERE

Un roman prin Israel este un ghid, un indreptar de calatorie, o deschidere spre universul israelian.
Cartea se adreseaza atat romanilor, cat si israelienilor, in primul rand celor originari din Romania.

Volumul acopera un mare gol informational si trebuie sa se gaseasca in bagajul oricarui roman care calatoreste prin Israel. Inca din primele capitole sunt prezentate pregatirile de calatorie ce includ reglementarile vamale, obtinerea vizei si a biletelor de avion, cateva cuvinte despre relief, clima, fauna. Mai departe sunt prezentate diverse informatii utile: mijloace de transport, posta, telefon, presa in limba romana, specificul hranei si al bauturilor, hainele etc.
In capitolele urmatoare gasim traditiile, religia evreilor, ce stim si ce nu stim despre Tara Sfanta, pe urmele lui Isus Hristos, itinerarii turistice, repere politice, economice. Se incheie cu un mic dictionar de cuvinte si expresii roman-ebraic.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0124 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.