ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Practice » Familie » Cum sa-ti iubesti partenerul

Cum sa-ti iubesti partenerul

  Autori: Gary Chapman

Editura: CURTEA VECHE

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

40.00 Ron

32.00 Ron

8.00 Ron (20%)


Descriere

In zilele noastre iti trebuie mult curaj pentru a face pasul cel mare si a spune „da“ in fata ofiterului starii civile. Adevaratele incercari ale vietii de cuplu pot aparea insa mult mai tarziu in timpul casniciei: poti descoperi trasaturi pe care partenerul tau le-a ascuns cu grija sau ar putea pur si simplu sa se schimbe dintr-o persoana iubitoare intr-un tiran insetat de control ori chiar intr-un betiv violent.
De-a lungul a decenii de experienta terapeutica, dr. Gary Chapman s-a confruntat cu cazuri dintre cele mai dificile si mai dramatice: abuzuri fizice si psihice, probleme financiare care aduc tensiune si certuri, gelozie patologica, diferente de caracter aparent ireconciliabile etc. Dar in general, la temeiul conflictelor s-a aflat folosirea inadecvata a limbajelor iubirii. Astfel, se confirma inca o data teoria care l-a consacrat pe celebrul terapeut: pentru a ne face intelesi si indragiti trebuie sa vorbim limbajul de iubire al celuilalt, iar el pe al nostru. Si intotdeauna exista speranta, chiar si in cele mai dificile casnicii.
Detalii tehnice

Traducere: RAZVAN NICA

Coperta: Necartonata

Anul aparitiei: 2020

Nr. pagini: 254

ISBN: 978-606-44-0483-1

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Cum sa-ti iubesti partenerul. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna