Scrisori pentru Ema

Scrisori pentru Ema
-20%
Preț: 21,60 lei
27,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

„Cartea intreaga este o clepsidra, in care curgerea firelor de nisip nu masoara timpul, ci numara parca in soapta atatea dureri nestiute, ca si cum eternitatea iubirii ar fi zgariata in tacere de nenumarate destine omenesti, sortite sa cada in uitare, nu inainte insa de a se lovi intre ele, masurand astfel vesnicia cu efemeritatea dureroasa a vietii lor.”
Dan Puric

,,Loreta Popa scrie cu har despre dramele lumii. Candoarea din fiinta sa se asaza tulburator peste rani si dezamagiri, transformandu-le in povesti cu semnificatie, rost si intelepciune.''
Clara Margineanu

„Cartea Loretei Popa Scrisori pentru Ema. Pagini de viata este un manual de iubire exemplara. Desi par a semana cu cele de azi, caci sunt insotite de «ingredientele» stiute dintotdeauna – tristete, sex, lacrimi, sarutari, casnicii reusite ori rupte, coup de foudre, divorturi, libertate, violenta, fericire, ura, ipocrizie sau impostura –, iubirile despre care vorbeste Loreta Popa sunt cumva altfel. Au ceva in plus.”
Ciprian Chirvasiu

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

20,00 lei
25,00 lei (-20%)
Created in 0.0155 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.