ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Stiinte umaniste » Istorie » Secolul XXI si Casa Regala

Secolul XXI si Casa Regala

  Autori: Principele Radu al Romaniei

Editura: CURTEA VECHE

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

89.00 Ron

71.20 Ron

17.80 Ron (20%)


Descriere

Sincera mea recunostinta pentru privilegiul de a fi cunoscut personal un cuplu regal care intrupeaza tot ce au mai bun traditia si modernitatea. Sper ca romanii isi dau seama cat sunt de norocosi sa aiba in generatia prezenta a traditiei regale o atat de rara fuziune a Europei Occidentale cu cea Rasariteana, a vechiului cu noul, a formalismului cu inteligenta spontana. Discutiile noastre au scos la lumina grija acestui cuplu pentru trecutul natiunii si al continentului, combinata cu un umanism vizionar indreptat catre viitor.
Le doresc numai bine in insemnata lor misiune, atat de relevanta intr-o societate moderna, dar straveche, aflata in cautarea identitatii ei culturale si a unui sens colectiv al telului national. In aceasta atmosfera impregnata de tensiuni sociale si scopuri politice extreme, nascute dintr-un trecut opresiv si adesea violent, le doresc sa foloseasca statutul lor special in democratia care a prins aripi in Romania pentru a indrepta publicul de la mituri la fapte, de la fapte la cunoastere, de la cunoastere la intelegere, de la intelegere la actiune si de la actiune la durabilitate economica, sociala si ecologica.
Daca aceasta cale este urmata, Romania nu numai ca ar putea forma o societate civila sanatoasa, dar ar deveni ea insasi intruchiparea noii cetatenii europene si globale.
Roger Griffin, profesor de istorie moderna la Oxford
Detalii tehnice

Coperta: Necartonata

Anul aparitiei: 2020

Nr. pagini: 640

ISBN: 978-606-44-0377-3

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Secolul XXI si Casa Regala. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna