Secretele meditatiei

Secretele meditatiei
-20%
Preț: 19,92 lei
24,90 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:

DESCRIERE

„Povestirile lui davidji despre trezirea conştiinţei, din care avem cu toţii de învăţat, îl poartă lin pe cititor prin fascinanta lume a meditaţiei, conferindu-i un caracter practic şi făcând-o accesibilă tuturor celor care îşi doresc să fie mai conştienţi de momentul prezent.”
DEEPAK CHOPRA

„Remarcabilele învăţături ale lui davidji, cuprinse în Secretele meditaţiei, ne ajută să deschidem inima visătorului incurabil care sălăşluieşte în fiecare dintre noi.”
DON MIGUEL RUIZ,
autorul cărţii Cele patru legăminte, bestseller The New York Times

De mii de ani, oamenii încearcă să se conecteze la pacea şi liniştea din interiorul lor pentru a-şi descoperi Sinele necondiţionat. Prin Secretele meditaţiei, davidji te conduce către acest spaţiu, dezvăluindu-ţi tainele practicii meditaţiei şi fiind ghidul tău într-o incursiune memorabilă în propria ta conştiinţă. Indiferent dacă eşti începător, apelezi la meditaţie doar în momentele de criză sau meditezi de ani buni, această carte te va ajuta să-ţi îmbunătăţeşti atât tehnica de meditaţie, cât şi viaţa.

În lucrarea de faţă, davidji ne face cunoscută propria sa călătorie către trezirea conştiinţei şi analizează efectul pozitiv pe care meditaţia îl are asupra sănătăţii fizice, relaţiilor, stării emoţionale şi vieţii spirituale. Pe măsură ce autorul îţi dezvăluie secretele unui exerciţiu de meditaţie, afli care sunt cele cinci mituri despre meditaţie şi descoperi cele mai eficiente ritualuri pentru a integra meditaţia în viaţa ta de zi cu zi. Lectura cărţii te va face să-ţi doreşti să meditezi, pentru a te bucura de o viaţă fericită, lipsită de stres, şi pentru a te simţi mai împlinit.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0149 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.