Secretele orgasmului

Secretele orgasmului
-20%
Preț: 17,35 lei
21,69 lei (-20,01%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-606-35-0207-9
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 384
Format: 14.5x20.5 cm
Categoria: Sex si dragoste

DESCRIERE

Faci parte dintre cele treizeci la suta dintre femei care au dificultati in a ajunge la orgasm? Ai dori sa simti o satisfactie sexuala mai intensa? Intr-un limbaj usor accesibil, Secretele orgasmului iti ofera o vedere de ansamblu, completa, asupra placerii sexuale a femeilor, acoperind subiecte ca stimulentii sexuali, stadiile excitarii, puterea mintii si diferentele dintre barbati si femei. Psiholog clinician cu multa experienta si terapeut sexolog, Dr. Viviane Cass dezvaluie toate cauzele dificultatilor pe care femeile le intampina cu orgasmul - si cum pot fi acestea remediate. Pe parcursul cartii vei afla:
- Ce este un orgasm
- Cum clitorisul este ceva mai mult decat un simplu buton fermecat
- Cele cinci tipuri de dificultati intampinate cu orgasmul
- Cele douazeci si cinci de cauze ale acestor dificultati
- Constientizarea situatiei prin efectuarea de teste si chestionare
- Planuri pas cu pas care te ajuta pe tine si pe partener.

O explorare extrem de minutioasa si atotcuprinzatoare a oricarui motiv posibil pentru care orgasmul constituie o provocare pentru femei, Secretele orgasmului iti ofera instrumente pentru a descoperi sursa dificultatilor tale legate de orgasm, alaturi de remedii foarte simple.

Traducere: Mihaela Oniga

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0146 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.