ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Secretul libertatii

Secretul libertatii

  Autori: Napoleon Hill

Editura: CURTEA VECHE

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

28.00 Ron

22.40 Ron

5.60 Ron (20%)

Produs indisponibil

Descriere

Un volum tinut secret din 1938 pana in zilele noastre.

In 1938, imediat dupa publicarea bestsellerului De la idee la bani, Napoleon Hill face o mare destainuire, spunand ca a reusit sa-l convinga pe Diavol sa-si dezvaluie lucrarea. Manuscrisul rezultat de aici, Secretul libertatii, s-a dovedit atat de controversat, incat a fost tainuit mai bine de 70 de ani. Sharon Lechter a reusit insa, cu putin timp in urma, sa aduca aceasta carte importanta in atentia noastra, a tuturor, adnotand-o pe intelesul cititorului contemporan.
Facand uz de bine-cunoscuta sa capacitate de a revela adevarata natura a omului, Hill intreprinde multiple cercetari si identifica cele mai mari obstacole pe care le putem intampina in timp: frica, furia, invidia, obiceiul de a taragana lucrurile si altele de acelasi gen. Aceste piedici, spune autorul, coincid cu mijloacele prin care-si savarseste Diavolul lucrarea, asa ca, daca vrem sa cunoastem implinirea in viata, trebuie sa invatam sa le depasim.
Fascinanta, provocatoare si bogata in dezvaluiri, cartea Secretul libertatii va arata cum sa va croiti calea spre izbavire, spre o existenta armonioasa si implinita, intr-o lume in care teama si nesiguranta pandesc mintea omului la orice pas.
Detalii tehnice

Traducere: Paul Mihalache

Anul aparitiei: 2012

Nr. pagini: 240

Format: 14X21 cm

ISBN: 978-606-588-238-6

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Secretul libertatii. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna