Secretul suprem Volumul 2

Secretul suprem Volumul 2
-20%
Preț: 31,20 lei
39,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc lichidat
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2006
Pagini: 424
Categoria: Diverse

DESCRIERE

Sacrificii umane si animale, controlul mintii si manipularea maselor, ritualuri satanice si crime realizate cu cea mai cruda premeditare, sunt doar cateva din dezvaluirile socante pe care David Icke ni le prezinta in acest al doilea volum al celei mai controversate dintre cartile sale, Secretul Suprem. Interviul cu Arizona Wilder, Marea Preoteasa care a oficiat ritualuri de magie neagra alaturi de mari nume ale politicii mondiale, arata fara nicio urma de indoiala adevarata identitate a celor care conduc aceasta lume. Cu dovezi bine documentate, David Icke ne prezinta intr-o noua lumina unele tragedii celebre din istorie, precum „accidentul” printesei Diana sau asasinarea presedintelui american Kennedy, care au fost, de fapt, crime planificate multa vreme, in detaliu.
Dar, asa cum ne indeamna insusi autorul, „Haideti sa punem odata capat acestui nonsens generalizat in care ne complacem de atata timp. Planeta Pamant si constiinta umana trec printr-un proces de vindecare, ridicand inca un coltisor din valul care ascunde realitatea.”

Traducere: Cristian Hanu

Coperta: Necartonata

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0160 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.