Semne, constelatii si nakshatre

Semne, constelatii si nakshatre
-20%
Preț: 32,00 lei
40,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Categoria: Astrologie

DESCRIERE

Cu cartea de fata, Rodica Purniche paseste oficial in celalalt teritoriu al astrologiei, si anume in sfera astrologiei siderale si a astrologiei vechi indiene. Dupa o activitate de 15 ani ca astrolog tropical, a avut curajul sa ia cunoasterea astrologica de la capat sub indrumarea unor exceptionali profesori de linia intai din India: A.V. Sundaram, Chandrashekhar Sharma, S.N. Kapoor, dr. S.C. Mishra, Arjun Pai si toata Catedra de la Neo-Astrological Science Academy India. Toata aceasta formidabila invatatura intra acum in tara noastra, deschizand o noua etapa nu numai in activitatea acestui astrolog, ci si in astrologia romaneasca.

„Consider Semne, constelatii si Nakshatre un pas inca modest pe noua cale pe care mi-am asumat-o, el avand a fi urmat de multi altii in anii viitori, care sper sa ridice foarte mult nivelul acestei stiinte sacre. A sosit timpul sa privim cu ochii sufletului astrologia, sa realizam ca ea nu este aproape deloc un instrument de predictie, nici un domeniu al imaginatiei interpretative, ci o zona de cunoastere initiatica ce trebuie practicata cu respect, responsabilitate si smerenie, fiindca ne-a fost daruita de Dumnezeu pentru a ne arata Calea pe care fiecare o are de urmat. ”
Rodica Purniche

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Astrologie - Cele mai vândute cărți

35,70 lei
42,00 lei (-15%)
26,77 lei
31,50 lei (-15,02%)
26,77 lei
31,50 lei (-15,02%)
28,05 lei
33,00 lei (-15%)
29,75 lei
35,00 lei (-15%)
58,80 lei
73,50 lei (-20%)
Created in 0.0169 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.