ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Stiinte umaniste » Psihologie » Sensurile ascunse ale vietii

Sensurile ascunse ale vietii

  Autori: Stephen Grosz

Editura: TREI

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

27.94 Ron

22.35 Ron

5.59 Ron (20%)


Descriere

Ce se ascunde oare in spatele comportamentelor noastre?

Ce forte tainice ne mana actiunile de zi cu zi? Un barbat nu reuseste sa se implice in nicio relatie amoroasa de lunga durata cu o femeie sa aiba el o orientare sexuala diferita?

O femeie, desi are toate semnele ca partenerul ii este infidel, pare sa nu poata observa ce se intampla chiar sub ochii ei oare sa fie chiar atat de naiva? Un tata isi reneaga fiica atunci cand aceasta se marita cu un barbat de alta religie sa fie convingerile sale religioase mai puternice decat dragostea fata de propriul copil?

Povestirile din aceasta carte ne deschid o fereastra nu numai spre lumea launtrica a protagonistilor si spre ceea ce se petrece intr-un cabinet de psihanaliza, ci si spre propria noastra viata, ce poate purta, la randul ei, sensuri ascunse.

A-ti impartasi trairile si a asculta capata astfel noi valente, capabile sa duca la o intelegere profunda si la schimbare. Ele sunt istorii de caz din experienta psihanalitica a autorului, povesti ale pacientilor, redate intr-un limbaj simplu, accesibil cititorului nefamiliarizat cu psihanaliza. Sensurile ascunse ale vietii este o carte ce te captiveaza inca de la primele pagini.

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Sensurile ascunse ale vietii. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna