...si la sfarsit a mai ramas cosmarul

...si la sfarsit a mai ramas cosmarul
-20%
Preț: 23,54 lei
29,43 lei (-20,01%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-973-645-380-9
Anul publicării: 2010
Pagini: 380

DESCRIERE

Romanul horror al lui Oliviu Craznic se bazeaza pe cronici medievale. Actiunea cartii se petrece in Castelul Ultimelor Turnuri, unde lucrurile merg cu adevarat Rau. Invitat la nunta unei necunoscute intr-un castel bantuit de diavol, nobilul decazut Arthur de Seragens se trezeste prins intr-o ingrozitoare plasa a nebuniei, tradarii si crimei. In vreme ce oaspetii mor in jurul lui unul dupa altul intr-un mod misterios, secerati de un dusman inuman, Arthur intrezareste cu groaza cum latul se strange in jurul singurei persoane de care i-a pasat vreodata, superba Adrianna de Valois, tanara fiica a intunecatului si temutului sef al Politiei. Panicat si confuz, Arthur se vede astfel nevoit sa incheie o alianta fragila si controversata cu cei mai puternici dintre supravietuitori, care au inceput deja o ancheta in intuneric, impreuna dar suspectandu-se unii pe altii: vicontele de Vincennes, prietenul din copilarie al lui Arthur, versat in intrigile de salon, logician si vanator iscusit; baronul german Von Walter Calatorul, ale carui peregrinari prin locuri uitate de lume l-au adus de atatea ori in fata unor adevaruri de neindurat; frumoasa si imorala Giulianna Sellini, despre care se spune in soapta ca i-a sedus deodata pe Dumnezeu si pe Diavol; fostul preot Huguet de Castlenove, acum un spadasin periculos, al carui drum presarat cu cadavre duce la o amanta misterioasa; ducele de Chalais, puternic si crud stapanitor al tinutului, rafinat, aratos si incapabil de a-si stapani pornirile violente; si, mai ales, barbatul care conduce investigatia si de care se tem toti, caci o singura vorba a lui poate aduce rugul ? Albert de Guy, inchizitorul? Oliviu CraznicNascut la 1 noiembrie 1978 in Lupeni, judetul Hunedoara, Oliviu Craznic a absolvit Facultatea de Drept "Nicolae Titulescu? din Bucuresti si este licentiat in Institutii de Drept penal si Institutii de Drept civil la Facultatea de Drept a Universitatii Bucuresti. A urmat cursurile de formare a mediatorilor organizate de Asociatia "Pro Medierea?, iar din 2002 este consilier juridic si membru al Uniunii Colegiilor Consilierilor Juridici din Romania.

Anul publicarii: 2010

Nr. pagini: 380

ISBN: 978-973-645-380-9

RECENZII

Rating general
5 (3 recenzii)
5 stele
3
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Spune-ne opinia ta despre acest produs!
scrie o recenzie
5
Vampiri intr-o poveste de epoca. Superb! Nu ma asteptam de la un autor roman sa poate concura cu maestrii ca Bram Stoker, Stephen King sau Anne Rice, dar ma bucur ca m-am inselat, ma bucur tare. Bravo O. Crasnic!
5
Autorul a reusit o treaba foarte buna in re-crearea atmosferei medievale si in prezentarea unor fenomene supranaturale intr-un cadru realist. Mi-a placut mult. Povestea de dragoste inserata e frumoasa, fara a da in siropos, iar suspansul si thrill-ul sunt prezente la fiecare pagina. Frumoasa realizare. Daca va plac Lovecratf sau alti maestri ai horrorului clasic, ori daca v-a placut La rascruce de vanturi, nu e de ratat.
5
Superba. Vampiri, intuneric, dragoste, sabii, castele, fete frumoase si baieti curajosi,amenintari si asedii, un gothic fantasy minunat. Mi-a placut Giulianna la nebunie.

Cărți noi - Beletristica romaneasca

Created in 0.0224 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.