Sfideaza adversitatile si obtine succesul

Sfideaza adversitatile si obtine succesul
-25%
Preț: 37,43 lei
49,90 lei (-24,99%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8709-90-3
Editura:
Anul publicării: 2019
Categoria: Business si bani

DESCRIERE

Sfideaza adversitatile si obtine succesul.
Cele 6 principii fundamentale pentru succes garantat chiar si atunci cand nimeni nu-ti mai da nicio sansa

Timp de decenii, presupunerea generala era ca oamenii care se confrunta cu adversitati – o copilarie dificila, turbulente in cariera, lovituri neasteptate ale sortii – vor ceda mai devreme sau mai tarziu sub povara dificultatilor. Dar, in urma cercetarilor temeinice, psihologii au constatat, din nou si din nou, ca un numar semnificativ dintre cei considerati defavorizati de soarta sunt in masura sa razbata dincolo de obstacole si sa obtina un succes spectaculos.
In loc sa cada victima circumstantelor nefavorabile, unii transforma dificultatile in experiente de evolutie fizica si psihica si ies din infruntari mai puternici.
De ce unii oameni reusesc sa treaca de obstacole care pe altii ii doboara si razbat dincolo de bariere ce le depasesc puterile? De ce unii par ca isi creeaza propriul „efect de tunel”, asemenea particulelor subatomice ce nu respecta legile fizicii clasice si stra- pung bariere de potential a caror inaltime le depaseste energia?
Cum este posibil ca indivizi a caror succes este improbabil sa sfideze probabilitatile si sa depaseasca victoriosi situatii limita? Exista anumite trasaturi pe care acesti oameni le au in comun? Putem invata din succesele lor si sa aplicam cunostintele in vietile noastre? Cum sa facem sa ramanem puternici cand totul in jur pare ca ne trage in jos?
Dr. Rom Brafman a gasit raspunsuri la toate aceste intrebari, folosindu-se de convingatoare studii de caz din educatie, afaceri si armata si de o gama larga de cercetari psihologice de ultima ora. El a identificat si a detaliat in aceasta carte cele sase principii fundamentale urmate de cei care sfideaza adversitatile si obtin succesul chiar si atunci cand nimeni nu le mai da nicio sansa.

Traducere: Violeta Limona

Coperta: Necartonata

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Business si bani - Cele mai vândute cărți

42,41 lei
49,90 lei (-15,01%)
16,50 lei
22,00 lei (-25%)
18,75 lei
25,00 lei (-25%)
50,91 lei
59,90 lei (-15,01%)
Created in 0.0154 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.