Smoothie-uri din fructe si legume

Smoothie-uri din fructe si legume
-20%
Preț: 13,60 lei
17,00 lei (-20%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-649-104-4
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 240

DESCRIERE

Smoothie-uri din fructe si legume recomandate in tratarea a peste 70 de boli si stari de rau - Pat Crocker

Aceasta editie noua, actualizata si extinsa introduce mai multe fructe si legume antioxidante in amestecurile pentru smoothie-uri. Smoothie-urile au reprezentat dintotdeauna o cale rapida, usoara si delicioasa de a va mentine starea de sanatate optima. In afara de cele 300 de retete originale de smoothie-uri, veti gasi inca 100 de noi moduri de a strabate aceasta cale savurand fiecare clipa a acestui drum spre o viata sanatoasa.
PAT CROCKER este expert in ierburi culinare si economist profesionist in managementul gospodariei. Scrie, demonstreaza si tine prelegeri despre ierburi si probleme de sanatate de peste 25 de ani. Autoare a multor carti de gatit recompensate cu premii intemationale, Pat are in palmares sase carti de gatit si trei carti despre ierburi.

Coperta: Necartonata

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Gastronomie si nutritie - Cele mai vândute cărți

Created in 0.0169 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.