ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Stiinte exacte » Medicina » Solutia salvatoare

Solutia salvatoare

  Autori: Charles Graeber

Editura: FOR YOU

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

38.00 Ron

30.40 Ron

7.60 Ron (20%)


Descriere

Povestea din spatele progreselor majore din oncologie răsplătite cu Premiul Nobel în 2018

„Vreme de peste 100 de ani, cercetătorii au încercat să angreneze sistemul imunitar în lupta împotriva cancerului. Acum, imuno-oncologia a revoluționat tratarea cancerului, schimbând fundamental modul cum privim gestionarea lui.“
Declarație, Premiul Nobel pentru Medicină, octombrie 2018

De secole, oamenii de știință se chinuie să rezolve una dintre cele mai mari enigme ale medicinii: de ce sistemul nostru imunitar nu recunoaște și nu combate cancerul, așa cum face cu alte boli? Cartea Soluția salvatoare îți arată cum medicii și cercetătorii încearcă să învingă trucurile la care apelează cancerul pentru a fenta sistemul imunitar uman. Autorul cărții scoate imunoterapia din tărâmul miraculosului și o aduce în primul plan al științei medicale din secolul XXI.
Ritmul progreselor în lupta împotriva cancerului este fără precedent în întreaga lume, iar volumul copleșitor de informații și faptul că nu există om pe planetă care să nu cunoască pe cineva cu cancer fac cu atât mai necesară expunerea beneficiilor imunoterapiei, analizate atent în revoluționara carte Soluția salvatoare. Lucrarea conține detalii despre inovații medicale de ultimă oră, precum și interviuri cu James P. Allison și Tasuku Honjo, laureați ai Premiului Nobel pentru Medicină.
Detalii tehnice

Traducere: Ana Nicolai

Coperta: Necartonata

Anul aparitiei: 2020

Nr. pagini: 340

ISBN: 978-606-639-323-2

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Solutia salvatoare. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna