ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Spovedania unui preot ateu Ed. a 2-a

Spovedania unui preot ateu Ed. a 2-a

  Autori: Ion Aion

Editura: CURTEA VECHE

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

37.00 Ron

29.60 Ron

7.40 Ron (20%)

Produs indisponibil

Descriere

Spovedania unui preot ateu este o meditatie provocatoare pe tema conditiei umane, dar si o cautare a divinului, a credintei, dincolo de superstitii, dincolo de dogme, dincolo de orice religie institutionalizata. Nascuta dintr-o experienta directa de viata, tragica si tulburatoare, cartea refuza resemnarea si postuleaza o incredere reinnoita in umanitate.
De multi ani port haina preotiei. Am slujit atatea Invieri, an de an, si atatea morti, mult mai multe, ori de cate ori s‑a ivit prilejul. Am vazut atatea nasteri si decese, atatea vieti… atatea suflete pe dinauntru, din scaunul spovedaniei, acolo unde mii de oameni, de‑a lungul vremii, mi‑au aratat gandurile lor, indoielile, neputintele, durerile, dar mai ales toate mizeriile ascunse in viscerele lumii.
Cand m‑am hirotonit eram doar un copil. Dupa primele spovedanii, m‑am maturizat. Dupa primele inmormantari, m‑am abrutizat. Dupa atatea slujbe, m‑am plictisit… de moarte… M‑am saturat de studiul asta antropologic al omului religios. Candva m‑a fascinat, dar acum, ca am vazut prea mult…-Ion Aion
Detalii tehnice

Coperta: Necartonata

Anul aparitiei: 2019

Nr. pagini: 192

ISBN: 978-606-44-0318-6

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Spovedania unui preot ateu Ed. a 2-a. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna