ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Practice » Dezvoltare personala » Spune ,,pot'' si vei putea! Editia a IV-a, revizuita

Spune ,,pot'' si vei putea! Editia a IV-a, revizuita

  Autori: Norman Vincent Peale

Editura: CURTEA VECHE

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

35.00 Ron

28.00 Ron

7.00 Ron (20%)


Descriere

Spune ,,pot" si vei putea! este o pledoarie pentru tenacitate, pentru invingerea temerilor si pentru cultivarea unei gandiri optimiste. Este, in cele din urma, o pledoarie pentru viata, cu nelipsitele ei probleme - care, de altfel, sunt menite sa ne formeze, nu sa ne ingenungheze.
Norman Vincent Peale ne indeamna sa ne mentinem sanatatea spirituala, sa folosim anticipatia pozitiva pentru a obtine ceea ce ne dorim si sa ne identificam forta interioara, reusind astfel sa trecem peste orice greutate.

Filozofia sa, bazata pe importanta gandirii pozitive, a avut o influenta nemaintalnita asupra a milioane de oameni. Cartile lui Norman Vincent Peale, al caror mesaj transcende timpul, ofera inspiratie atunci cand aceasta este cu adevarat necesara, ajutandu-ne sa ne consolidam increderea in fortele proprii si sa avem o viata mai implinita si mai fericita.

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Spune ,,pot'' si vei putea! Editia a IV-a, revizuita. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna