ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Practice » Business si bani » Stiinta banilor

Stiinta banilor

  Autori: Brian Tracy, Dan Strutzel

Editura: FOR YOU

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

35.00 Ron

28.00 Ron

7.00 Ron (20%)


Descriere

Banii... unul dintre cele mai fascinante, provocatoare, emoționale, divizante și bine cercetate subiecte din lume!
S-au scris cărți, articole și discursuri cu privire la ce sunt banii, cum să-i câștigi, cum să-i cheltui, cine îi are și cine nu îi are... În ciuda atenției și interesului constant pe această temă, un singur cuvânt descrie opiniile persoanei obișnuite în privința banilor: „confuzie“.
Există atât de multe informații înșelătoare, încât majoritatea oamenilor fie se bazează pe șansă pentru averea lor, fie ignoră subiectul cu totul. Acest lucru nu este doar inutil, ci și o tragedie, din cauza potențialului uman neexploatat, care nu e descoperit niciodată când oamenii își lasă viața la voia întâmplării sau renunță la visurile lor.
Însă există o „știință” a banilor, la fel cum există o știință a nutriției, chimiei și ingineriei. Află de la binecunoscutul Brian Tracy ce legi ale banilor sunt valabile de mii de ani și ce mituri legate de bani te împiedică să ajungi la bunăstare. Programul prezentat de autor în cartea Știința banilor pune capăt tuturor confuziilor și prezintă scurt și la obiect adevărurile esențiale despre bani. Aplică în viața și în afacerea ta aceste idei și vei ajunge cu siguranță la succesul financiar!
Detalii tehnice

Traducere: ANA NICOLAI

Coperta: Necartonata

Anul aparitiei: 2019

Nr. pagini: 270

ISBN: 978-606-639-277-8

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Stiinta banilor. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna