ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Religie si Spiritualitate » Diverse » Mai stim si noi cate ceva-Balcanii si Europa

Mai stim si noi cate ceva-Balcanii si Europa

  Autori: Aziz Nesin

Editura: BALCANII SI EUROPA

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

10.50 Ron

8.40 Ron

2.10 Ron (20%)


Carti cumparate alaturi de Mai stim si noi cate ceva-Balcanii si Europa

Descriere

Se propune cititorilor nostri o carte intitulata „Mai stim si noi câte ceva...” al carui titlu ne aduce în mod obligatoriu... în Balcani.
Aici, în acest teritoriu se petrec cele mai rasucite si neasteptate situatii pe care le poate scorni mintea omeneasca.
Cartea povesteste întâmplarile unor „oarecari” pusti în situatii cu totul de neconceput si care prin desfasurare ne reamintesc de întâmplari de pe la noi, de care auzim în mai toate zilele.
O întreaga colectie de fapte curioase ne stârnesc sa citim întâmplarile unui nebun suit pe un acoperis, a unui excroc care se înfrupta din bunurile unei familii inclusiv fata de maritat, cum un prelat debiteaza vrute si nevrute la o casatorie si prin mireasa „deschide o poarta spre Occident”, despre desteptaciuni ocazionale, despre smecheri si descurcareti simpatici, despre un ziarist proaspat promovat care anunta ca o oaie a fatat un cal.
Ce mai, dupa cum ar spune titlul unei piese din carte oarecum autocritic, „Ah, noi, magarii”. Evident ca se refera la ei, nu la noi...
Cât despre autor, Aziz Nesin, un scriitor „uns cu toate alifiile” cunoscut pe Glob, datorita cunoasterii tuturor necazurilor si tertipurilor omenesti pe care de obicei le fac „amarascanii”, numai cuvinte de apreciere. Pe care le vor adresa chiar si cititorii acestei carti.

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Mai stim si noi cate ceva-Balcanii si Europa. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna