ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Carte scolara » Culegeri si caiete auxiliare » App store pentru micii informaticieni. Auxiliar pentru cls aV-a

App store pentru micii informaticieni. Auxiliar pentru cls aV-a

  Autori: Carmen Diana Baican, Melinda Emilia Coriteac

Editura: SIGMA

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

15.00 Ron

12.00 Ron

3.00 Ron (20%)


Descriere

App Store pentru micii informaticieni este un auxiliar adresat elevilor clasei a V-a și tuturor elevilor care doresc să aprofundeze cunoștințele la disciplina Informatică & TIC, respectiv să dezvolte abilități de utilizare a sistemelor de calcul moderne.
Imaginați-vă un app store (magazin de aplicații) īn care aplicațiile tratează probleme complexe, de la prelucrarea informației, grafice, legislație, conduită, pānă la diverse aplicații de programare vizuală.
Conținutul auxiliarului este structurat īn conformitate cu programa școlară pentru disciplina Informatică și TIC, clasa a V-a și se īmparte īn 6 capitole și 20 de teme. Exercițiile propuse, cu aplicabilitate īn viața de zi cu zi, adaptate nivelului de vārstă, sunt īn concordanță cu competențele și conținuturile programei școlare și sunt īmpărțite īn două categorii, īn funcție de gradul lor de dificultate.
Structura auxiliarului este īn concordanță cu cea a manualului de Informatică și TIC, clasa a V-a, al aceleiași edituri, dar poate fi folosit și alături de un alt manual.
Auxiliarul conține toate tipurile de itemi: obiectivi (itemi cu alegere duală, itemi de tip pereche ș.a.), semiobiectivi (cu răspunsuri scurte de completat ș.a.) și subiectivi, care pot fi utilizați de către cadrele didactice atāt īn evaluarea formativă, cāt și īn cea sumativă. Datorită tipurilor de exerciții și aplicații, unele cu grad sporit de dificultate, acest auxiliar vine și īn folosul elevilor dornici de performanță.
La finalul auxiliarului, am propus proiecte complexe pe diverse teme, cu aplicabilitate interdisciplinară, care pot fi teme de vacanță sau chiar realizate ca activități la nivel de școală.

Opinii

Nu exista nici o opinie despre App store pentru micii informaticieni. Auxiliar pentru cls aV-a. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna