ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Practice » Business si bani » 7 strategii pentru obtinerea bogatiei si fericirii

7 strategii pentru obtinerea bogatiei si fericirii

  Autori: Jim Rohn

Editura: BUSINESSTECH

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

35.00 Ron

28.00 Ron

7.00 Ron (20%)


Descriere

Idei pline de forta propuse de mentorul legendarilor Anthony Robbins, Les Brown, Harvey Mackay, Mark Victor Hansen, Brian Tracy

Nu trebuie sa alegi intre bogatie si fericire - ele izvorasc din aceeasi fantana a abundentei! Cu ajutorul acestei carti vei descoperi cele 7 strategii esentiale de care ai nevoie pentru a-ti trai viata in bogatie si fericire. Filozofia autorului Jim Rohn a ajutat milioane de oameni sa isi schimbe viata. Descopera ce poate face in cazul tau!

Pentru mai bine de 40 de ani Jim Rohn s-a consacrat in meseria lui ca un artist renumit ce ajuta oamenii din intreaga lume sa-si sculpteze in imaginatia lor propriile strategii de viata. Cei care au avut privilegiul de a-l asculta pot atesta eleganta si bunul sau simt material. Nu este o coincidenta atunci cand este considerat ca fiind unul dintre gandiorii cei mai influenti din timpurile noastre. Dovada sunt nenumaratele filozofii de viata si de afaceri.
Detalii tehnice

Traducere: Lia Decei

Anul aparitiei: 2013

Nr. pagini: 206

Format: 13x20 cm

ISBN: 978-973-8495-78-4

Opinii

Nu exista nici o opinie despre 7 strategii pentru obtinerea bogatiei si fericirii. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna