Suferintele tanarului Werther

Suferintele tanarului Werther
-20%
Preț: 12,80 lei
16,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
ISBN: 978-973-1973-84-5
Anul publicării: 2012
Pagini: 179
Format: 14.5x20 cm

DESCRIERE

Cea mai importanta si influenta descoperire a lui Goethe a fost cea a sentimentului ca obiect si ca principiu al literaturii.
Suferintele tanarului Werther, rezultat al acestei descoperiri, a devenit de aceea cu mult mai mult decat un succes literar.
In romanul tanarului de douazeci si cinci de ani, rapsodic ca tonalitate, neconditionat in rebeliunea sa impotriva barierelor sentimentale si sociale s-a recunoscut jumatate din populatia Europei.
Jochen Hieber


..."Au trecut prin mainile tale. Le-ai curatat de praf. Le sarut de mii de ori fiindca ai pus mana pe ele. Tu, duh al cerului, imi ocrotesti hotararea, si tu, Lotte, imi intinzi arma, tu, din ale carei maini doream sa-mi capat moartea si pe care acum o primesc. am intrebat pe servitor. Tremurai cand i le-ai dat. Nu mi-ai trimis nici un cuvant de bun ramas!...Vai!Vai! Nici un ramas bun!...Ti-ai inchis oare inima fata de mine din pricina clipei care m-a legat de tine pe vesnicie? Lotte, nici o mie de ani n-ar putea stinge impresia acelei clipe. Si stiu ca tu nu poti sa urasti pe acela care te iubeste cu atata inflacarare."...

Traducere: Al. Philippide

Coperta: Daniel Tutunel

Anul publicarii: 2012

Nr. pagini: 179

Dimensiuni: 14.5x20 cm

ISBN: 978-973-1973-84-5

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Beletristica universala

Created in 0.0171 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.