Suflete curajoase
22,40 lei
28,00 lei (-20%)

Suflete curajoase

Suflete curajoase
-20%
Preț: 22,40 lei
28,00 lei (-20%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-639-283-9
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 336

DESCRIERE

Suflete curajoase. Ne planificam incercarile vietii inainte de a ne naste?

De cate ori ni se intampla ceva „rau", ni se pare ca suferinta nu are niciun sens. Si daca experientele dificile au un scop inca nedezvaluit? E posibil sa ne fi ales singuri conditiile, relatiile si intamplarile pe care le traim?
Cartea Sufletele curajoase exploreaza premisa ca suntem suflete eterne si ca ne planificam viata, inclusiv cele mai mari provocari, inainte de a ne naste - si ca facem aceasta in scopul cresterii spirituale. Robert Schwartz ne impartaseste cazuri reale de oameni cu care a lucrat care si-au planificat boli fizice, dependenta de droguri, alcoolism, pierderea cuiva drag sau accidente grave. Deoarece provocari foarte diferite sunt deseori planificate din motive similare, te vei regasi in aceste relatari chiar daca nu te-ai confruntat cu astfel de dificultati si vei descoperi mai multe despre motivatia ta ca suflet intrupat. Cand iti dai seama ca ti-ai planificat vietile, suferinta care ti se parea lipsita de sens devine un imbold cu un inteles profund. Te vei vindeca de sentimentele de furie, vinovatie, vina si victimizare si le vei inlocui cu acceptare, iertare, recunostinta si pace.

Traducere: MONICA VISAN

Coperta: Necartonata

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0165 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.