Sunt anxios, dar ma distrez!
21,60 lei
27,00 lei (-20%)

Sunt anxios, dar ma distrez!

Sunt anxios, dar ma distrez!
-20%
Preț: 21,60 lei
27,00 lei (-20%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-639-304-1
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 160

DESCRIERE

Sunt anxios, dar ma distrez! Activitati terapeutice inovatoare

Simti cum te roade anxietatea? Nu esti singurul si nu-i nimic in neregula cu tine! Toata lumea are momente mai bune si mai rele – in fiecare zi. Smecheria e sa nu te lasi coplesit de ganduri negre. Respira adanc si cauta partea amuzanta a fiecarui clenci in care ai intrat. Temerile tale cele mai ascunse (acelea pe care le consideri complet irationale) pot reprezenta un combustibil cu cifra octanica mare pentru o distractie pe cinste. Razi de fricile tale si... ele se vor micsora.
Cartea aceasta este, pe de o parte, un compendiu al anxietatii, din care vei afla nenumarate informatii menite sa-ti explice cat de fireasca e nelinistea ta in aceasta lume foarte moderna si haotica, iar pe de alta parte, un fel de jurnal al anxiosului, in care vei putea completa dupa gustul tau o serie de exercitii amuzante si mai ales folositoare pentru a-ti vedea cu mai multa claritate felul de a fi.

Traducere: Daniela Andronache

Coperta: Necartonata

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0160 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.