Noi nu suntem urmasii Romei, vol. I-II

Noi nu suntem urmasii Romei, vol. I-II
-20%
Preț: 40,00 lei
50,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-606-632-107-5
Anul publicării: 2012
Format: 17X24 cm
Categoria: Istorie

DESCRIERE

Pachet promotional care include vol I- Noi nu suntem urmasii Romei si vol. II - Noi, dacii.

Pentru lichidarea unui popor se incepe prin a-i altera, a-i sterge memoria: ii distrugi cartile, cultura, religia, istoria si apoi vine altcineva, care ii va scrie alte carti, ii va da alta religie, alta cultura, ii va inventa o alta istorie (de origine latina ori slavica, dupa momentul politic).
Intre timp, poporul incepe sa uite ceea ce este sau ceea ce a fost, iar cei din jur vor uita si mai repede. Limba nu va mai fi decat un simplu element de folclor care, mai devreme sau mai tarziu, va muri de moarte naturala.
Noile forme istorice vor aduce elemente si simboluri noi de adoratie, care le vor indeparta pe cele vechi. Din vechiul strat spiritual vor ramane undeva, la un etaj inferior al cunoasterii, numai cateva cuvinte, expresii, traditii, impresii, fragmente, nume de localitati, munti si ape, fara un inteles aparent.
Formele vechi, care candva au ocupat valenta transcedentalului, vor fi deplasate de formele noi, care vor dicta componenta si functiile "noului popor", asa cum s-a intamplat si cu noi.
dr. Napoleon Savescu

Anul publicarii: 2012

Dimensiuni: 17X24 cm

ISBN: 978-606-632-107-5

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Istorie - Cele mai vândute cărți

Created in 0.0158 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.