ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Teatru pentru prichindei mari, mici si mititei

Teatru pentru prichindei mari, mici si mititei

  Autori: Sanziana Popescu, Ana Popescu

Editura: MEDIAMORPHOSIS

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

19.00 Ron

15.20 Ron

3.80 Ron (20%)

Produs indisponibil

Carti cumparate alaturi de Teatru pentru prichindei mari, mici si mititei

Descriere

Colectia Scena de Hartie "debuteaza"? cu un volum de teatru pentru copii semnat de Sinziana Popescu, ce include patru piese premiate si produse pe scena (de catre Teatrul National din Targu Mures si Teatrul Ion Creanga) sau la Teatrul National Radiofonic.

Viata ca o poveste. Un copil si un actor afla de ce dispar personajele din Lumea Povestilor si cum le-ar putea salva. Textul a fost distins in anul 1996 cu Premiul sectiunii de teatru pentru copii si tineret la Concursul National de Dramaturgie Originala Contemporana "Camil Petrescu" organizat de Ministerul Culturii. in anul urmator piesa a fost montata pe scena Teatrului National din Targu Mures, in regia lui Kincses Elemer, iar in 1999 a fost adaptata, produsa si difuzata de catre Teatrul National Radiofonic, in regia lui Mihai Lungeanu.

Cand jucariile spun pa. Jucariile unui copil rasfatat isi iau soarta in micile lor labute, aripioare sau manute si fug in lume. Aceasta comedie muzicala a castigat Marele Premiu al Concursului National de Dramaturgie din cadrul Festivalului International de Teatru 100, 1.000, 1.000.000 de povesti avand premiera la sfarsitul lunii noiembrie 2008 pe scena Teatrului Ion Creanga din Bucuresti, in regia lui Atilla Vizauer.

Domnul de Ciocolata. O fetita pofticioasa descopera pe pielea ei ce se intampla cu copiii ce se lasa ademeniti cu dulciuri de catre straini. Textul a primit in 2005 Marele Premiu al Concursului National de Dramaturgie din cadrul Festivalului International de Marionete "Gulliver" de la Galati. O versiune radiofonica a acestei piese a fost prezentata in stagiunea 2002-2003 a Teatrului National Radiofonic, in regia lui Mihai Lungeanu.
Detalii tehnice

Ilustratii: Ioana Popescu

Anul aparitiei: 2009

Nr. pagini: 240

Format: 14.5X20.5 cm

ISBN: 978-973-88826-0-7

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Teatru pentru prichindei mari, mici si mititei. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna