Teoria si practica nursing Volumul 3

Teoria si practica nursing Volumul 3
-10%
Preț: 36,00 lei
40,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc lichidat
ISBN: 978-973-160-125-0
Anul publicării: 2019
Pagini: 323
Categoria: Medicina

DESCRIERE

Aceasta carte - a treia parte a lucrarii,, Teoria si practica nursing'' - a aparut in continuarea volumelor ''Planuri de ingrijire asociate diagnosticelor nursing NANDA-I'' (Viata Medicala Romaneasca, 2017) si,, Planuri de ingrijire asociate diagnosticelor clinice'' (Cartea Medicala, 2018). Ea exploreaza, in acord cu standardele internationale la zi si cu cea mai recenta programa specifica din invatamantul sanitar din Romania, procesul de ingrijire cu etapele lui definitorii (culegerea de date, diagnosticarea nursing, planificarea ingrijirilor, aplicarea interventiilor, evaluarule), ofera cateva repere istorice ale nursingului, prezinta o serie de teorii si modele specifice domeniului si contureaza aspectele de baza ale profesiei de asistent medical generalist.
Elevii, studentii si profesorii din domeniu vor gasi aici un ghid foarte util corespunzator modulului,, Nursing General I'' din curricula scolilor postliceale sanitare, iar asistentii medicali isi pot verifica anumite cunostinte si practici din experienta lor de la patul bolnavului.

Coperta: Necartonata

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0145 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.