Terapia prin joc-DVD inclus

Terapia prin joc-DVD inclus
-20%
Preț: 53,60 lei
67,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Categoria: Psihologie

DESCRIERE

♦ Când te concentrezi pe problemă, îl pierzi din vedere pe copil.
♦ Fii sensibil la modul în care copilul îşi vede lumea.
♦Când faci pentru copil ceea ce el poate face singur îl înveţi că este slab.
Iată câteva dintre Regulile de Aur pe care cunoscutul terapeut Garry L. Landreth a fondat un întreg sistem terapeutic și de educație pentru copii.
Presați de nevoia rezolvării rapide a problemelor, uităm adeseori că cei mici nu știu să se exprime prin concepte savante, ci prin joc, și că nu conștientizează ceea ce li se întâmplă așa cum o facem noi, adulții. Cartea Terapia prin joc: Arta relaționării restabilește cadrele firești ale interacțiunii cu copiii de orice vârstă și ne aduce aminte cum să ne reducem gândurile și grijile la tăcere pentru a asculta vocea delicată și ideile inepuizabile ale micuțelor persoane de lângă noi.
Adresându-se atât terapeuților, profesorilor și psihologilor, cât și părinților și bunicilor, Garry L. Landreth ne învață cum să înțelegem limbajul pe care îl folosesc copiii pentru a ne comunica frământările lor: nu prin cuvinte, ci prin joc.

Garry L. Landreth
Consilier și terapeut prin joc, dr. Landreth este renumit la nivel internațional pentru scrierile și practica sa. A publicat peste 150 de cărți, DVD-uri și articole în reviste de specialitate și susține frecvent conferințe la seminare despre terapia prin joc organizate în întreaga lume. Cartea sa premiată „Terapia prin joc” a fost tradusă în mai multe limbi. Pentru activitatea de cercetare și promovare a terapiei prin joc centrate pe copil, Landreth a fost distins cu numeroase premii, printre care President's Outstading Teacher Award, Distinguished Service to International Education Award și APT Lifetime Achievement Award.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0141 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.