ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Stiinte umaniste » Psihologie » Terapia prin joc-DVD inclus

Terapia prin joc-DVD inclus

  Autori: Garry L. Landreth

Editura: FOR YOU

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

67.00 Ron

53.60 Ron

13.40 Ron (20%)


Descriere

♦ Cānd te concentrezi pe problemă, īl pierzi din vedere pe copil.
♦ Fii sensibil la modul īn care copilul īşi vede lumea.
♦Cānd faci pentru copil ceea ce el poate face singur īl īnveţi că este slab.
Iată cāteva dintre Regulile de Aur pe care cunoscutul terapeut Garry L. Landreth a fondat un īntreg sistem terapeutic și de educație pentru copii.
Presați de nevoia rezolvării rapide a problemelor, uităm adeseori că cei mici nu știu să se exprime prin concepte savante, ci prin joc, și că nu conștientizează ceea ce li se īntāmplă așa cum o facem noi, adulții. Cartea Terapia prin joc: Arta relaționării restabilește cadrele firești ale interacțiunii cu copiii de orice vārstă și ne aduce aminte cum să ne reducem gāndurile și grijile la tăcere pentru a asculta vocea delicată și ideile inepuizabile ale micuțelor persoane de lāngă noi.
Adresāndu-se atāt terapeuților, profesorilor și psihologilor, cāt și părinților și bunicilor, Garry L. Landreth ne īnvață cum să īnțelegem limbajul pe care īl folosesc copiii pentru a ne comunica frămāntările lor: nu prin cuvinte, ci prin joc.

Garry L. Landreth
Consilier și terapeut prin joc, dr. Landreth este renumit la nivel internațional pentru scrierile și practica sa. A publicat peste 150 de cărți, DVD-uri și articole īn reviste de specialitate și susține frecvent conferințe la seminare despre terapia prin joc organizate īn īntreaga lume. Cartea sa premiat㠄Terapia prin joc” a fost tradusă īn mai multe limbi. Pentru activitatea de cercetare și promovare a terapiei prin joc centrate pe copil, Landreth a fost distins cu numeroase premii, printre care President's Outstading Teacher Award, Distinguished Service to International Education Award și APT Lifetime Achievement Award.

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Terapia prin joc-DVD inclus. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna