ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Teste grila. Drept penal si procedura penala. Editia a IV-a

Teste grila. Drept penal si procedura penala. Editia a IV-a

  Autori: Mihail Udroiu

Editura: UNIVERSUL JURIDIC

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

69.00 Ron

55.20 Ron

13.80 Ron (20%)

Produs indisponibil

Descriere

Explicatii ale raspunsurilor la grile
Contine si grile conform Noului Cod penal si Noului Cod de procedura penala


Lucrarea Teste grila. Drept penal si procedura penala cuprinde peste 1.200 de grile elaborate de autor din materiile drept penal (partea generala si partea speciala) si procedura penala, integrand ultimele modificari aduse Codului penal prin Legea nr. 27/2012 in materia prescriptiei si prin Legea nr. 67/2012 privind confiscarea extinsa sau Codului de procedura penala prin Ordonanta de urgenta a Guvernului nr.121/2011 in materia judecatii in cazul recunoasterii vinovatiei, prin Legea nr.28/2012 privind valorificarea bunurilor mobile sechestrate, precum si prin Legea nr.2/2013 privind unele masuri pentru degrevarea instantelor judecatoresti.,br>Cea de-a patra editie este imbogatita cu grile noi, teste recapitulative, cu subiectele date la examenele de admitere in INM si magistratura in sesiunile august 2012 si ianuarie 2013, dar si cu noi explicatii utile la raspunsurile grilelor, cu scopul de a deprinde mai usor mecanismul rezolvarii acestora.
Avand in vedere apropiata intrare in vigoare a noilor coduri (1 februarie 2014), autorul, membru al Comisiilor de elaborare a Proiectelor Noului Cod penal si Noului Cod de procedura penala, propune si peste 200 de grile din materia acestora.,br>Cartea Teste grila. Drept penal si procedura penala acopera intreaga tematica solicitata la examenele de licenta, admitere la Institutul NAtional al Magistraturii, in magistratura sau avocatura, promovare in functii de executie a magistratilor, la examenul de capacitate al magistratilor stagiari, respectiv definitivat al avocatilor stagiari.
Dificultatea sporita a grilelor propuse, numarul acestora, dar si continutul astfel conceput incat sa acopere structura actualelor examene in domeniul juridic recomanda cartea ca pe unul dintre cele mai utile si performante instrumente in verificarea si evaluarea rapida, dar temeinica a cunostintelor in domeniul penal si procesual penal.
Detalii tehnice

Anul aparitiei: 2013

Nr. pagini: 435

Format: 17x24 cm

ISBN: 978-606-673-045-7

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Teste grila. Drept penal si procedura penala. Editia a IV-a. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna