Teste pentru Evaluarea Nationala cls VI Limba engleza L1 si Limba romana

Teste pentru Evaluarea Nationala cls VI Limba engleza L1 si Limba romana
-20%
Preț: 11,20 lei
14,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Teste pentru Evaluarea Nationala clasa a VI-a Limba si Comunicare. Limba Engleza (L1) Limba Romana si Limba Engleza (L1) se adreseaza elevilor care se pregatesc pentru sustinerea Evaluarii Nationale de la sfarsitul clasei a Vl-a, cadrelor didactice care predau limba engleza si/sau limba romana, precum si parintilor care se preocupa de buna pregatire a copiilor lor. Cele 10 teste au ca scop evaluarea abilitatilor de intelegere si explorare a unor texte in limba engleza si in limba romana, abordand teme specifice elevilor de clasa a VI-a.

Lucrarea de fata este alcatuita din doua sectiuni: prima sectiune cuprinde cinci teste de limba engleza, iar cea de-a doua propune cinci teste billngve (romana/engleza), dupa modelul celor ce vor fi sustinute de elevi la sfarsitul clasei a VI-a. In acest fel, profesorul de engleza si cel de romana au posibilitatea de a lucra si independent. si in colaborare pentru reusita acestui examen scolar. Fiecare test propune doua texte care au o tema comuna si pe care elevii le vor folosi ca suport pentru rezolvarea unor probleme din universul lor imediat. Aceste texte sunt insotite de 10 itemi care vizeaza intelegerea textelor-suport propuse, precum si folosirea informatiilor in scopul rezolvarii unor situatii similare celor din viata reala. De asemenea, testele propuse sunt insotite de solutii si sugestii de rezolvare a cerintelor care sa ii ajute pe elevi sa veriñce corectitudinea raspunsurilor date.

Le uram succes tuturor elevilor care se pregatesc sa sustina Evaluarea Nationala de la sfarsitul clasei a Vl-a!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0131 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.