ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Practice » Dezvoltare personala » Toti comunicam, dar putini stabilim si relatii

Toti comunicam, dar putini stabilim si relatii

  Autori: John C. Maxwell

Editura: AMALTEA

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

33.72 Ron

26.98 Ron

6.74 Ron (20%)


Carti cumparate alaturi de Toti comunicam, dar putini stabilim si relatii

Descriere

Te-ai intrebat vreodata de ce unii par sa avanseze in cariera, in timp ce tu esti, la prima vedere, blocat? De ce nimeni nu pare convins ca ideea ta mareata va functiona? Din ce motiv parca nimeni nu ia in seama ceea ce spui?
John C. Maxwell, expert recunoscut la nivel mondial pe probleme de leadership, ne spune ca, daca vrem sa avem succes, trebuie sa invatam cum sa stabilim relatii cu ceilalti. Desi se pare ca unii s-au nascut cu aceasta abilitate, realitatea este ca oricine poate invata cum sa faca din orice conversatie o oportunitate de a stabili o relatie puternica. In lucrarea Toti comunicam, dar putini stabilim si relatii, Maxwell ne impartaseste cele cinci principii si cele cinci practici pentru a ne dezvolta aceasta abilitate cruciala in stabilirea relatiilor, printre care se numara:
- IDENTIFICAREA LUCRURILOR PE CARE LE AI IN COMUN CU CEILALTI
- MENTINEREA SIMPLITATII IN TIMPUL COMUNICARII
- ATRAGEREA INTERESULUI CELORLALTI
- AUTENTICITATEA DE CARE DAI DOVADA IN TOATE RELATIILE PE CARE LE AI

Capacitatea de a intra in legatura cu ceilalti este un factor determinant major in atingerea potentialului maxim. Nu este nici un secret! Stabilirea relatiilor este o abilitate pe care o poti deprinde si pe care o poti aplica in viata ta personala si profesionala si poti incepe sa o faci chiar acum!
Detalii tehnice

Traducere: Dorina Oprea

Anul aparitiei: 2011

Nr. pagini: 279

ISBN: 978-973-162-084-8

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Toti comunicam, dar putini stabilim si relatii. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna