Traieste fara frica!

Traieste fara frica!
-20%
Preț: 22,40 lei
28,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-606-369-306-5
Anul publicării: 2019

DESCRIERE

Traieste fara frica!: Tehnici de autohipnoza

Te-ai simtit vreodata blocat, epuizat sau lipsit de motivatie? Te gandesti cu tristete la visurile tale pe care s-a pus praful – fiindca n-ai stiut cum sa le duci la indeplinire sau ai crezut ca nu sunt realizabile?
Poate ca in trecut ti-ai pierdut busola si viata ta s-a izbit de stanci ostile, pana cand ai naufragiat pe un tarm necunoscut si sterp. Dar nu acesta este locul unde vrei sa traiesti. Tehnicile descrise in cartea Traieste fara frica! te ajuta sa infrunti iar valurile vietii si sa faci in sfarsit schimbarile mult asteptate in fiecare aspect al existentei tale: munca, bani, bogatie, relatii, iubire, dependente, suferinte sufletesti sau trupesti, stres si griji cotidiene.
Modul in care iti traiesti viata se bazeaza pe o serie de obiceiuri si modele consacrate. Inlocuind obiceiurile vechi cu altele noi, iti schimbi viata in bine, sustine psihoterapeuta Ailsa Frank. Ea si-a conceput cartea astfel incat sa obtii imediat o atitudine de tip „Pot sa o fac!”.
Asimileaza in rutina ta zilnica tehnicile simple descrise de autoare, astfel incat ele sa devina parte din modul tau de viata. Purifica-ti gandirea de tot ceea ce este fals si inutil, eliberandu-te de tot ceea ce este negativ in viata ta. Si porneste fara frica spre visurile tale!

Traducere: Daniela Andronache

Coperta: Necartonata

Anul publicarii: 2019

ISBN: 978-606-369-306-5

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0196 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.