Transformari planetare si perspective-Editia a 2-a

Transformari planetare si perspective-Editia a 2-a
-0,1%
Preț: 52,45 lei
52,50 lei (-0,1%)
Disponibilitate: stoc lichidat
ISBN: 978-606-92854-9-7
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 372

DESCRIERE

Ce anume se intampla pe Pamant? Care este adevarul din spatele diferitelor profetii si predictii? In premiera, avem acum o explicatie concisa, atent pregatita, primita de mediumul Sal Rachele de la o inteligenta colectiva vasta, numita Fondatorii. Aceasta carte raspunde la intrebarile „cine?”, „ce?”, „unde?”, „cand?” si chiar „de ce?” in ceea ce priveste transformarile planetare si cuprinde informatii legate de biologie, psihologie, tehnologie, metafizica, religie, spiritualitate si chiar de economie si politica.
Fondatorii sunt Dumnezeii Creatori din dimensiunea a 12-a care au fost implicati in proiectarea initiala a ADN-ului uman. Invatatura lor centrala este ca noi toti suntem fiinte cu 12 dimensiuni, capabile sa evoluam pana in punctul in care putem crea universuri intregi. Fiind copii ai lui Dumnezeu, suntem invatati cum sa cream la fel ca Parintii nostri Cosmici. Aceasta lume (si nenumarate altele) este ciorna unde invatam despre karma, liber arbitru, iubire si despre alte principii ale Creatiei. In aceste timpuri esentiale pentru istoria omenirii, Fondatorii dezvaluie informatii despre evolutie, ADN, extinderea, fragmentarea si integrarea sufletului, dimensiuni mai inalte, transformari planetare, inaltare si multe alte subiecte relevante.
Acestea sunt cele mai importante vremuri din istoria omenirii. In premiera, milioane dintre noi avem ocazia sa evoluam dincolo de limitarile formei materiale intr-o lume noua, de o frumusete si maretie inimaginabile.
Fondatorii sunt ghizii nostri in aceasta calatorie a evolutiei sufletului, inaltarii si eliberarii de limitari. Ei ne invata ca suntem fiinte imense, cu capacitati si iubire nelimitate, create dupa chipul si asemanarea Creatorului nostru.
Va invitam sa plonjati si sa explorati impreuna cu noi schimbarile fascinante si captivante care se desfasoara pe Pamant.

Traducere: George Acu

Coperta: Necartonata

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0131 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.