ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Practice » Dezvoltare personala » Transforma-ti convingerile, transforma-ti viata

Transforma-ti convingerile, transforma-ti viata

  Autori: Karl Dawson, Kate Marillat

Editura: FOR YOU

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

37.00 Ron

29.60 Ron

7.40 Ron (20%)


Descriere

Noi dovezi furnizate de stiinta demonstreaza ca principalele noastre convingeri ne produc schimbarile chimice in corp, ne controleaza tiparele de gandire si ne produc, in esenta, reactiile la lumea exterioara. Daca putem schimba ceea ce credem despre noi insine si despre lume, atunci ne putem schimba si gandurile. Iar daca ne putem schimba gandurile... ei bine, atunci putem schimba orice!
La mai bine de un deceniu de la nasterea minunatei Matrix Reimprinting/Reimprimarea Matricei, puternica tehnica ce foloseste EFT (Emotional Freedom Techniques, „tehnici de eliberare emotionala”) pentru a ne rezolva traumele, creatorul ei, Karl Dawson, si-a adaptat metoda revolutionara pentru a se asigura ca practicienii se concentreaza pe convingerile fundamentale din viata clientilor lor. Ca urmare, cartea Transforma-ti convingerile, transforma-ti viata exploreaza modul in care aceasta tehnica ne e de ajutor in orice aspect al vietii, de la anxietate, durere, fobie si gestionarea durerii pana la relatia cu parintii si la imaginea de sine.
Indiferent daca esti sau nu initiat in Reimprimarea Matricei ori daca ii cunosti deja puterea transformatoare, cartea de fata iti ofera un ghid pas cu pas pentru schimbarea convingerilor tale de baza – sau ale clientilor tai.

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Transforma-ti convingerile, transforma-ti viata. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna