ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Urmeaza cele mai bune zile ale omenirii?

Urmeaza cele mai bune zile ale omenirii?

  Autori: Steven Pinker, Alain de Botton, Malcom Gladwel, Matt Ridley

Editura: CURTEA VECHE

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

30.00 Ron

24.00 Ron

6.00 Ron (20%)

Produs indisponibil

Descriere

Progresul omenirii o realitate bazata pe fapte concrete sau o iluzie care hraneste dintotdeauna cele mai aprinse utopii? Iata un subiect controversat, pe care patru ganditori straluciti ai prezentului l-au pus in perspectiva in cadrul Dezbaterilor Munk din noiembrie 2015. Seria intalnirilor bianuale din Toronto, cu un renume international inca de la lansarea lor din 2008, a devenit astfel un context propice unui duel de idei alert si antrenant.
Steven Pinker si Matt Ridley, experti recunoscuti in mai multe domenii ale cunoasterii si autori de bestselleruri, pledeaza in favoarea unui viitor luminos al speciei noastre, bazandu-se pe date statistice. Cu o viziune sceptica, eruditii Alain de Botton si Malcolm Gladwell aduc argumente de sens contrar, ancorandu-si demonstratia pe terenul conceptelor filozofice si al realitatilor istorice. Confruntarea dintre cele doua echipe este o veritabila mostra de debate de cea mai inalta tinuta. Pasionanta, stimulativa, amuzanta prin jovialitatea si sarcasmul atent dozat al adversarilor, dezbaterea va face deliciul oricarui cititor caruia ii place sa isi dea de gandit.
Este un fapt incontestabil ca am devenit mai buni ca fiinte umane decat pe vremea cand aruncam fecioare in vulcani ori cand taiam mainile celor care furau o varza. - Steven Pinker
Oamenii sunt mai bogati, mai in siguranta, mai educati, mai pasnici dar izbanzile din trecut nu garanteaza castiguri viitoare. Nu toata omenirea isi duce traiul pe Wall Street. - Malcolm Gladwell
Detalii tehnice

Traducere: Bianca Stanescu

Coperta: Necartonata

Anul aparitiei: 2019

Nr. pagini: 112

ISBN: 978-606-44-0262-2

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Urmeaza cele mai bune zile ale omenirii?. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna