ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Religie si Spiritualitate » Vindecare spirituala » Viata continua in lumea de dincolo

Viata continua in lumea de dincolo

  Autori: Chico Xavier

Editura: GANESHA

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

36.75 Ron

29.40 Ron

7.35 Ron (20%)


Descriere

O carte despre multe elemente ce tin de propria noastra poveste in timp si spatiu, indemnandu-ne sa meditam si sa ne autoexaminam, realizand ca viata continua, plina de speranta si efort, progres si realizari in fiecare sector al vietii cosmice, cu respectarea legilor divine.
Reincarnarea ramane o problema controversata care continua sa faca sa curga inca multa cerneala. Solutia ar rezida in raporturile analogice si, in principal, in legea ciclicitatii. Exista, de exemplu, o analogie intre comportamentul planetelor si cel al globulelor sanguine, si acest exemplu poate fi raportat la orice seva vegetala; pot fi date astfel nenumarate exemple de fenomene ciclice, a caror sinteza este: un ciclu se inchide dupa ce a raspandit viata prin ascensiunea si caderea sa intre doua nivele de densitati diferite. Tot ce este materie va deveni spirit.
Aceasta viata de dupa moarte poate fi mai lunga sau mai scurta, dar este finita ca durata, deci, la un moment dat, expirand timpul necesar de sedere in planurile subtile ale manifestarii, omul trebuie sa se reincarneze. Aceasta se va petrece pe Pamant sau pe o alta planeta. Doctor Papus spune ca: „Inainte de a reveni pe Pamant, sau pe o alta planeta, orice spirit vede incercarile pe care le va avea de trecut si nu se reincarneaza decat dupa ce le-a acceptat in mod constient”.
Detalii tehnice

Coperta: Necartonata

Anul aparitiei: 2019

Nr. pagini: 326

ISBN: 978-606-8742-52-6

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Viata continua in lumea de dincolo. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna