Viata fara efort
20,00 lei
25,00 lei (-20%)

Viata fara efort

Viata fara efort
-20%
Preț: 20,00 lei
25,00 lei (-20%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-639-313-3
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 224

DESCRIERE

Ghid pentru atingerea unei minți luminate prin arta de a nu acționa

Practica nonacțiunii, a neforțării e un aspect esențial al taoismului, cunoscut ca Wu-wei. Atribuită marelui înțelept Lao Tzu, filosofia Wu-wei te învață cum să-ți dezvolți starea naturală de conștiență detașată de gânduri, limitări și prejudecăți.
Experimentată de marii artiști, sportivi, muzicieni și scriitori, această stare superioară de conștiență, de „a fi în zonă”, survine odată cu spontaneitatea inteligentă și acțiunea fără efort, lăsându-te în voia armoniei naturale a cosmosului.
Jason Gregory descrie practica Wu-wei ca vehicul pentru atingerea libertății interioare, armonizând filosofia taoistă, principiile hinduse și confucianismul cu descoperirile științifice. El ne oferă practici de meditație și exerciții de yoga care ne permit să abordăm viața cu măiestria acceptării, eliberându-ne de înclinația către conflict și de convingerile iluzorii despre atingerea succesului.
Paradoxal, Wu-wei ne dă puterea de a realiza tot ceea ce dorim fără a avea vreo intenție și ne permite să fim receptivi față de planul pe baza căruia natura își exprimă frumusețea.
Experimentează și tu frumusețea minții luminate, lipsite de efort, în toate aspectele vieții tale!

Traducere: Daniela Andronache

Coperta: Necartonata

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0246 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.