ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Religie si Spiritualitate » Vindecare spirituala » Viata la Frontiera Cunoasterii-Editia a II-a

Viata la Frontiera Cunoasterii-Editia a II-a

  Autori: Sal Rachele

Editura: PROXIMA MUNDI

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

50.00 Ron

47.50 Ron

2.50 Ron (5%)


Descriere

Viata la Frontiera Cunoasterii (Editia a 2-a). Crestere personala si dezvoltare spirituala

Esti cumva satul(a) de aceleasi chestii vechi?
Te-ai saturat de cate ai auzit despre new age?
Tanjesti dupa ceva proaspat si palpitant?
Atunci, probabil aceasta carte este pentru tine.

Nu este vorba despre aceeasi realitate obosita despre care s-a vorbit timp de zeci de ani. Nu este un program siropos, de tipul „pace si iubire”. Si nu este doar un alt manual care „te face sa te simti bine” sau reeditarea a „cum sa reusesti fara sa incerci cu adevarat”. Nu este vorbarie spirituala, terapie cu rezultate imediate, predica pentru vreo cauza sau plangerea de aceasta.
Aceasta carte arunca o privire lucida asupra a ceea ce se intampla in realitate – in spatele scenei, deasupra scenei si dincolo de scena. Abordeaza chestiuni cu care ne confruntam in prezent cu totii, si cu care ne vom mai confrunta mult timp de acum incolo. Foloseste trecutul numai ca pe o trambulina pentru a pasi in necunoscut, in imaginea de ansamblu.
Expune minciunile, ascunzisurile, inselarea, controlul si manipularea care au tinut Pamantul blocat in sisteme rigide ale dogmei si disperarii. Dar ofera si solutii reale ce sunt actuale, si totusi atemporale. Iti da idei ce te pot ajuta sa pui la locul lor piesele puzzle-ului cosmic. Si sfaturi practice care iti pot stimula pornirile creatoare. Ia-ti scandura de surf si navigheaza la frontiera cunoasterii!
Detalii tehnice

Traducere: George Acu

Coperta: Necartonata

Anul aparitiei: 2018

Nr. pagini: 368

ISBN: 978-606-94421-0-4

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Viata la Frontiera Cunoasterii-Editia a II-a. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna