Viata mea pe Hayabusa
24,00 lei
30,00 lei (-20%)

Viata mea pe Hayabusa

Viata mea pe Hayabusa
-20%

DESCRIERE

Viata mea pe Hayabusa. 100.000 km pe motocicleta este o poveste despre prietenie si frica, tentatie si viteza. Personajul principal descopera treptat pasiunea sa pentru motoare, ajungand sa fie nelipsit din calatoriile propuse de prietenii sai motociclisti. Viteza si adrenalina il atrag intr-un vartej periculos, pe care reuseste sa-l indeparteze de fiecare data, pentru ca moartea poate pandi la fiecare pas. Un roman construit pe 200 de cai putere, in peisajele naturale ale Romaniei, cu actiune continua si un final imprevizibil.

" (...) Hayabusa este o legenda. Stiam legenda, o studiasem, o asimilasem in totalitate. Si pe urma, in cateva minute, aveam sa incep sa o imblanzesc (...) De-a lungul miilor de kilometri petrecuti impreuna, am reusit sa ne ajutam unul pe celalalt, sa ne scoatem din situatii periculoase si sa ne bucuram de calitatile fiecaruia dintre noi. Amandoi traiam un vis."

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Biografii, memorii, jurnale - Cele mai vândute cărți

Created in 0.0150 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.