O viata cu totul noua

O viata cu totul noua
-20%
Preț: 28,00 lei
35,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-606-639-297-6
Anul publicării: 2019
Pagini: 384

DESCRIERE

O viata cu totul noua. Calea spre invingerea fricii si emotiilor negative si spre realizarea visurilor

Simti adeseori ca viata ta nu iti apartine sau vrei ca ea sa arate altfel. Uneori, nu-ti ajunge timpul, locul de munca nu-ti aduce nicio satisfactie, iar zona in care traiesti nu te mai defineste. Doresti sa-ti urmezi inima, dar nu stii de unde sa incepi.
Daca ai sti exact ce sa schimbi la stilul tau de viata, la comportamentul tau, la tine sau la relatiile tale, ai merge mai departe si ai face schimbarile necesare?
Cartea O viata cu totul noua se adreseaza atat mintii, cat si sentimentelor. Iti arata si mecanismele schimbarii, dar si solutiile practice pentru a ajunge in final la viata dorita. Lucia Giovannini vorbeste despre visuri si despre cum sa le transformi in obiective realizabile, cum sa-ti dezvolti flexibilitatea fara a-ti pierde directia si cum sa identifici si sa elimini mecanismele ce duc la blocaje, teama si anxietate.
Daca simti ca schimbarea este prea dificila, complicata sau cu totul imposibila, aceasta carte te ajuta sa ajungi la innoire cu bucurie si inspiratie.

Traducere: Otilia Deac

Coperta: Necartonata

Anul publicarii: 2019

Nr. pagini: 384

ISBN: 978-606-639-297-6

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0150 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.