ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Practice » Medicina alternativa » Vindecarea bolilor incurabile prin metode naturale

Vindecarea bolilor incurabile prin metode naturale

  Autori: Mikhail Tombak

Editura: LIFESTYLE

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

28.00 Ron

22.40 Ron

5.60 Ron (20%)


Descriere

In Vindecarea bolilor incurabile autorul oferă tratamente alternative de succes pentru boli pe care medicina tradiţională le-a declarat incurabile, aşa-numitele „boli ale civilizaţiei".

Osteoporoza īnseamnă deficit de calciu īn oase. Conform medicinei tradiţionale, este o boală incurabilă, avānd o componentă genetică.

Cancerul apare cānd sistemul imunitar este „īn weekend". Remediile propuse īn cartea de faţă se bazează pe tratamentele reuşite ale bolii, efectuate de bine-cunoscuţi naturopaţi din īntreaga lume. Este prezentată şi o teorie controversată privind originea cancerului.

Diabetul este de multe ori consecinţa unui stres psihologic accentuat. De regulă, boala se instalează la oamenii cu ficatul slăbit sau cu tulburări intestinale grave.

De asemenea, īn carte veţi găsi remedii pentru numeroase alte boli şi afecţiuni, remedii care nu au niciun fel de efecte secundare negative.

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Vindecarea bolilor incurabile prin metode naturale. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna