ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Stiinte umaniste » Psihologie » Vise curajoase

Vise curajoase

  Autori: Dr. Alberto Villoldo

Editura: FOR YOU

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

33.00 Ron

26.40 Ron

6.60 Ron (20%)


Descriere

Fizica modernă ne spune că visăm lumea întru ființare prin fiecare gând ce ne trece prin minte. Fascinanta carte Vise curajoase ne arată cum să ne visăm lumea cu putere și cu har.
Șamanii din America au înțeles nu numai că ne creăm propria experiență legată de lume, ci și că visăm întru existență însăși realitatea naturii, ceea ce conferă un sens cu totul nou și constructiv vechii idei că viața este doar un vis. Dacă nu îți visezi activ propria viață, atunci te limitezi la coșmarul visat de alții. Cartea de față ne învață cum să ne trezim din coșmarul colectiv și cum să începem a visa o viață aflată sub semnul curajului și al grației, participând astfel un vis sacru pe care șamanii în cunosc și îl cultivă de multe veacuri.
Reputatul antropolog și șaman dr. Alberto Villoldo ne dezvăluie învățăturile străvechii înțelepciuni a șamanilor din întreaga lume, explicând în pagini pline de inspirație cum se naște conștient realitatea din matricea invizibilă a creației. Aflăm astfel cum să interacționăm cu această matrice pentru a visa o viață de pace, sănătate și abundență. Nu avem nevoie decât de curaj pentru a crea bucuria pe care ne-o dorim!
Detalii tehnice

Traducere: MONICA VISAN

Coperta: Brosata

Anul aparitiei: 2018

Nr. pagini: 253

ISBN: 978-606-639-271-6

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Vise curajoase. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna