ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Practice » Medicina alternativa » De vorba cu Valeriu Popa+DVD

De vorba cu Valeriu Popa+DVD

  Autori: Ovidiu Harbada

Editura: DHARANA

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

45.00 Ron

36.00 Ron

9.00 Ron (20%)


Descriere

Toate incercarile, toate greutatile, provocarile, greselile si suferintele noastre au un singur scop. Sa redescoperim cine suntem cu adevarat, esenta noastra divina si sa o manifestam in aceasta lume, prin viata noastra, cat mai deplin.
Generatii intregi de oameni si-au dus viata pe acest pamant, intr-o lume in care am fost Invatati sa traim cu frica. In prezent, pe suprafata intregii pla nete, apar tot mai multi oameni care, in urma experientelor din preajma mortii sau a unor perceptii extrasenzoriale cu care se nasc si le reveleaza noi aspecte ale flintei umane, ajung sa experimenteze direct cunoasterea esentei lor profunde, nemuritoare, divine. Astfel, ei exista in lume prin iubirea pe care o descopera in ei si in Divinitatea care i-a creat (pe ei si pe noi toti), inteleg unitatea rasei umane si renunta sa traiasca din frica, imbratisand viata, ca un dar din lubire de la Dumnezeu.
Aparitia lor este o mare sansa pentru omenire. Depinde de noi sa-i cautam, sa-i ascultam si sa le urmam exemplul. Fiecare picatura de lumina, de iubire, pe care fiinta noastra devine capabila sa o constientizeze si sa o manifestein lume, conteaza enorm. Deci reamintiti-va ca fiecare moment de bucurie, pace, de echilbru, de frumos pe care le putem exprima prin viata noastra ne innobileaza propria filinta si in acelasi timp ne face partasi la schimbarea in bine a vietii pe Terra. O noua rasa umana apare pe planeta. Cei care sunt constienti de esenta lor divina si o exprima in viata lor, tot mai deplin, care percep prin simturile lor ca noi toti suntem una, copiii aceluiasi Unic Creator. - Ovidiu Harbada
Detalii tehnice

Coperta: Necartonata

Anul aparitiei: 2019

Nr. pagini: 368

ISBN: 978-606-9029-11-4

Opinii

Nu exista nici o opinie despre De vorba cu Valeriu Popa+DVD. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna