ACASA Reduceri maaaari PROMOTII DESPRE NOI
Cautare:  
 

LibrariaAtlas.ro » Harti » Ghiduri/ harti turistice/cultura » Weekend la Amsterdam

Weekend la Amsterdam

  Autori: Nelistat

Editura: NOMINA

Pretul de lista:

Pretul nostru:

Economisesti:

25.00 Ron

20.00 Ron

5.00 Ron (20%)


Descriere

O serie dedicata celor mai frumoase orase din lume si celor mai frumoase localitati din Olanda, unde se poate merge atat pentru un weekend prelungit cat si pentru o scurta sedere. Un ghid util pentru planificarea unei vacante „in stil mare" indiferent de timpul pe care il aveti la dispozitie.
ITINERARII: Patru itinerarii selectionate, fiecare cu caracteristici originale, cu orarele de functionare ale muzeelor si monumentelor complete, indruma spre descoperirea unor locuri care nu trebuie ratate sub nicio forma. SHOPPING: De la diamante la ciocolata, pana la accesorii pentru casa si anticariat, sunt propuse cele mai prestigioase si interesante magazine din oras.
RESTAURANTE: O selectie atenta de restaurante tipic olandeze si internationale, pentru a descoperi specialitati gastronomice apartinand diverselor tipuri de bucatarie care caracterizeaza capitala.
DIVERTISMENT: Pentru o seara placuta puteti alege intre bruin cafe, berarii si koffieshop, daca preferati muzica strecurati-va intr-un local jam session sau bucurati-va de un eveniment muzical care coloreaza calendarul orasului. HOTELURI: Alaturi de hoteluri moderne, atat de comfortabile dar foarte mari, sunt prezentate hoteluri traditionale, mai mici, cu servicii foarte bune si atmosfera placuta.

Opinii

Nu exista nici o opinie despre Weekend la Amsterdam. Fii primul care isi spune parerea despre aceasta carte!Nume:

Opinia:

Nota: Slaba Foarte buna