Weekend la Amsterdam

PRP: 25,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 20,00 lei
Diferență: 5,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

O serie dedicata celor mai frumoase orase din lume si celor mai frumoase localitati din Olanda, unde se poate merge atat pentru un weekend prelungit cat si pentru o scurta sedere. Un ghid util pentru planificarea unei vacante „in stil mare" indiferent de timpul pe care il aveti la dispozitie.
ITINERARII: Patru itinerarii selectionate, fiecare cu caracteristici originale, cu orarele de functionare ale muzeelor si monumentelor complete, indruma spre descoperirea unor locuri care nu trebuie ratate sub nicio forma. SHOPPING: De la diamante la ciocolata, pana la accesorii pentru casa si anticariat, sunt propuse cele mai prestigioase si interesante magazine din oras.
RESTAURANTE: O selectie atenta de restaurante tipic olandeze si internationale, pentru a descoperi specialitati gastronomice apartinand diverselor tipuri de bucatarie care caracterizeaza capitala.
DIVERTISMENT: Pentru o seara placuta puteti alege intre bruin cafe, berarii si koffieshop, daca preferati muzica strecurati-va intr-un local jam session sau bucurati-va de un eveniment muzical care coloreaza calendarul orasului. HOTELURI: Alaturi de hoteluri moderne, atat de comfortabile dar foarte mari, sunt prezentate hoteluri traditionale, mai mici, cu servicii foarte bune si atmosfera placuta.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0098 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.